A Budapesti Tavaszi Fesztivál divateseményén, a CORSET Fashion Show-n debütált a Wella CreativeTeam. Név szerint Dalotti Gergő, Engert Roland, Papp Zsolt és Pápai Gábor. A show a dualizmus koráig visszanyúlva, a korabeli divatból merítve és azt a mai korral ötvözve, színvonalas élményt nyújtott a Budapesti Tavaszi Fesztivál résztvevőinek. Egyrészt a CORSET divatpályázat pályamunkáit csodálhattuk meg, másrészt magyar divattervezők kollekcióiból összeállított tematikus divatbemutatók szemtanúi lehettünk. Elysian, Nora Sarman, Katti Zoób és Barbara Leber tervezésű ruhákban láthattuk a modelleket.

A helyszínre érkezve képkiállítás várta a vendégeket, melyet végig járva belecsöppenhettünk a show hangulatába és kicsit visszatekinthettünk az időben. A rendezvényterembe lépve hatalmas kivetítőn az esemény részleteit olvashattuk.

Az este a pályamunkák bemutatásával kezdődött, fiatalos, egyedi, részletgazdag, kidolgozott, nőies és kreatív darabokat terveztek a feltörekvő pályázók. Amit pedig külön kiemelnék, hogy hordható darabok, nagyon ügyes munkák, büszkék lehetünk rájuk.

Egy kerekasztal beszélgetést követően láthattuk az Elsysian bemutatóját. Nőies, átlátszó, vékony anyagokban vonultak végig a fehér kifutón a modellek. Több merész darabot is megfigyelhettünk, bátorság és önbizalom kell ezeknek a csodálatos ruháknak a viseléséhez.

Ezután Nora Sarman Capsule Collection bemutatója következett. Részletgazdag, romantikus motívumokkal díszített ruhákat mutattak be a modellek, szintén gyakoriak voltak az átlátszó részek, vékony anyagok, de minden ízében nőies, légies darabok voltak.

Az estét pedig Katti Zoób bemutatója zárta, amely során már nadrágokat is láthattunk a lányokon. Nagyon fiatalos, színes, egyedi kollekció. Kényelmes viseletek, laza eleganciával.

Az esemény második napja hasonló programtervezettel indult, de a show Barbara Leber bemutatójával bővült. Optikailag alakformáló, alkalmi ruhákat láthattunk, vibráló, élénk színekben pompázva. Ezek a darabok mindenki számára előnyösek lehetnek.

A sok bemutató között pedig rövid betekintést nyerhettek a vendégek a századforduló hajviseletébe és sminkdivatjába. Schlovicskó Kata mestersminkes és Papp Zsolt az Insubhair fodrásza mutatták be egy modellen a korabeli trendeket és közben egyéb érdekességeket meséltek.

A kétnapos divatesemény során pedig egy korabeli hasviseletet kellett elkészíteni a modelleknek, ami a mai kornak megfelelően újra lett gondolva.

Kijelenthetjük, hogy egy színvonalas eseménnyel indítottuk a CreativeTeam pályafutását.

Néhány kép az eseményről és a backstage-ből:

/A Show koordinációért a Sonia produkció felelt.
Haj: Wella Creative Team
Smink: Schlovicskó Kata Makeup Team
Tervezők: Elysian, Barbara Leber, Nora Sarman, Katti Zoób/

 

Kövessétek instagram oldalunkat,
(https://www.instagram.com/insubhair/)
Insub