Március 11-én a Fashion Reggelire voltunk hivatalosak. Mit is takar ez az esemény?

Egy szuper délelőttöt tölthettünk el a Malom Központban divattal, inspirációkkal, tavaszi trendekkel, sok nevetéssel, beszélgetéssel és finom falatokkal fűszerezve. Az esemény célja az volt, hogy felrázzuk a kecskeméti divatvilágot és bemutassuk a 2017-es tavaszi trendeket. A pláne pedig az volt az egészben, hogy mindehhez nem kellett a fővárosba utazni, hanem Kecskemétre hoztunk minden hozzávalót. Ennek érdekében olyan divatszakmabeliek voltak meghívva, mint Baják Krisztina (a Marianna Herrhofer üzlet vezetője), Bálind Eliza (a Serebro óra és ékszerüzlet vezetője), Cselényi Eszter (a Celeni márka megalkotója), Pajkó Andrea (a Trendalelke.hu főszerkesztője) és Tuza Zsuzsanna (a Malom stylistja). A program létrejöttét Dusik Borinak, a Malom Magazin főszerkesztőjének és Kisné Mándity Dórának, a Malom Központ marketing event menedzserének köszönhetjük.

A résztvevőket inspirálva ezzel, Hornyák Diána sminkmester és Papp Zsolt fodrász (INSUB) egy modellt alakítottak át, a legfrissebb tavaszi trendeknek megfelelően. Láthattuk, hogy pár perc alatt is fel tudjuk dobni hétköznapi megjelenésünket, például egy egyszerű, laza konttyal. Egyébként most népszerű a vizes-hatás, így igazán könnyedén tehetjük divatossá frizuránkat a megfelelő készítményekkel.

A kötetlen beszélgetéshez a Tchibo kényeztető kávékülönlegességeivel járult hozzá. Az esemény résztvevői nemcsak egy ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak, de megtudhatták azt is, hogyan kell a trendeket a saját egyéniségükre szabni, hiszen ez által válhatunk divatossá. A neves kifutókon megjelenő ruhákat nézegetve egyedi, saját stílusunkhoz illő darabokkal érdemes bővíteni ruhatárunkat.

Az esemény sikernek örvend, várható a folytatás!

Kövessétek instagram oldalunkat,
(https://www.instagram.com/insubhair/)
Insub